Home / Route Jan Massinkhal

Route Jan Massinkhal

Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD  NIJMEGEN

Parkeren is gratis.

OV: op loopafstand van Station NIJMEGEN – GOFFERT 

Een datum om zeker niet te vergeten: 25 maart 2017. Zet hem al vast in uw nieuwe agenda voor 2017. Op die datum organiseert de Internationale Modelspoorbeurs een modelspoorevenement in het oosten van het land; in de Jan Massinkhal te Nijmegen. De beurs zal, net als onze vorige beurzen in Arnhem en Nijmegen kleinschaliger van opzet zijn, gewoon omdat de hal niet zo groot is als die van EXPO HOUTEN. Maar ook in de Jan Massinkhal kunt u terecht voor een ruim aanbod van treinen, toebehoren enz. Bovendien zijn er ook rijdende modelspoorbanen te bewonderen. Veel deelnemers aan onze beurzen in Houten zult u ook in de Jan Massinkhal in Nijmegen aantreffen.

Over het algemeen worden onze beurzen in het oosten van het land door veel gezinnen met kinderen bezocht worden. Dit zal dus op 25 maart 2017 hopelijk ook weer het geval zijn. Wij hopen dus dat door de grote opkomst de Jan Massinkhal uit haar voegen knapt, want de jeugd is onze toekomst. Zij zullen onze hobby in de toekomst van ons overnemen en voortzetten. Want eerlijk is eerlijk, het modelspoorgebeuren is een tijdloos gebeuren.

Het zal er altijd zijn en er zullen altijd mensen zijn die enthousiast over deze mooie hobby kunnen praten. Wij geven het immers door!

Dan zetten wij voor u alles nog eens op een rijtje:

25 maart 2017: Internationale Modelspoorbeurs in de Jan Massinkhal te Nijmegen.
Adres: Nieuwe Dukenburgseweg 5,
6534 AD NIJMEGEN.
Toegangsprijs: € 5,- (Jongeren tot 12 jaar gratis (mits onder begeleiding van een volwassene).
Parkeren: GRATIS.
Op loopafstand van station Nijmegen – Goffert.
Openingstijd: 10:00 tot 15:30 uur.

jan-massinkhal-nijmegen

 

jan-massinkhal