Home / Beurs informatie / RAIL 2018 op 23, 24 en 25 februari 2018 in EXPO HOUTEN te HOUTEN

RAIL 2018 op 23, 24 en 25 februari 2018 in EXPO HOUTEN te HOUTEN

RAIL 2018

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 februari 2017 staat EXPO HOUTEN te Houten weer in het teken van RAIL 2018. Al vele jaren is RAIL een toonaangevende beurs binnen de Modelspoorwereld in Nederland. Naast de vele verkoopactiviteiten treft u op RAIL menig modulespoorbaan aan. Ook dit jaar komen deze modelspoorbanen niet alleen uit Nederland, maar zijn er ook veel buitenlandse banen te bewonderen. Zoals elk jaar komen de banen uit verschillende Europese landen t.w. Duitsland, België, Engeland en Frankrijk. Voor iedere modelspoorliefhebber is er wel iets te zien en de enthousiaste verhalen na afloop van de beurs zijn dan ook talrijk. Dat is voor de organisatoren dan ook elk jaar weer een drive om vanuit de uithoekjes van de verschillende landen de mooiste modulebanen naar RAIL te halen.

In vergelijking met de Internationale Modelspoorbeurzen in Houten die daar 8 x per jaar georganiseerd worden heeft RAIL dus veel extra’s te bieden.

De entreeprijs van RAIL is € 17,00 p.p., maar levert u een ingevulde tegoedbon in dan krijgt u aan de kassa’s € 2,00 korting. Let op, u kunt slechts 1 kortingsbon per persoon inleveren. Kinderen t/m 11 jaar mogen mits onder begeleiding van een volwassene GRATIS naar binnen.

Het parkeren is GRATIS.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 23 februari 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag 24 februari 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zondag 25 februari 2018 van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Kijk voor meer informatie ook op www.rail.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat treft u o.a. aan op de beurs van 10 maart 2018 in EXPO HOUTEN te HOUTEN?

Tijdens de beurs van 10 maart 2018 treft u weer vele stands aan waar een keur van artikelen te koop wordt aangeboden waarmee u uw modelspoorbaan verder kunt aankleden, dan wel waar u nieuwe ideeën kunt opdoen bij het realiseren van uw baan.

NIEUW!!!

Koop nu uw jaarkaart voor 2018!!

 

 

 

Klik voor uw bestelling

***************************

Modelbus.nl

Het laatste model dat HollandOto in de oplagegrootte van 60 stuks uitbrengt. Het is de bus 9014 die naar Heinsberg rijdt. In totaal zijn er een 5 tal modellen verschenen en is bijna geheel Limburg ermee bereikt. Een mooi rijtje modellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***************************

De Koll Catalogi 2018 zijn op de beurs te koop!

***************************

 

LOGO PROXXON

Productnieuws van PROXXON.

PROXXON brengt nieuwe accumachines op de markt. Deze machines zijn zowel voor de professionele gebruikers als ook voor de hobbyisten bijzonder aan te bevelen. De accumachines zijn voorzien van een sterke 10,8 Volt Lithium-ion accu van 2,6 Ah. Oplader en accu’s zijn ook los leverbaar. Eén accu is op alle machines te gebruiken.

De nieuwe accumachines zijn te koop bij Hobma Modelbouw, Pascalweg 6A, 6662 NX ELST (Gld). 

PROXXON 1

De prijzen zijn:

Industriële-boorslijpmachine IBS/A € 125,–
Bandschuurmachine BS/A € 149,–
Langehals-haakse slijper LHW/A € 139,–

Op de beurs laat PROXXON de nieuwe Micromot 230/E zien. Met deze machine kunt u boren, frezen, slijpen, polijsten, reinigen, snijden en graveren. De zeer dunne behuizing (glasvezel versterkt POLYAMIDE) met zachte componenten in de greep, biedt de mogelijkheid om het apparaat met 2 vingers (pen grip)te gebruiken.

PROXXON Micromot 230 E

Informeer naar de aantrekkelijke Beursaanbiedingen  

***************************

Weer volop verkrijgbaar!

Beschermpak voor handzame MICROMOT- apparaten met 20 mm systeempassing

Voor werken met zaagbladen, snijschijven, frezen, slijpkoppen, staalborstels en polijstwerktuigen. Maximale opzetbare werktuigdiameter 22 mm. Makkelijk te monteren.

PROXXON Beschermkapje

 

***************************

Modelbus.nl

Op basis van de VDL Citea LLE komt binnenkort een 2 tal modellen uit. Een rijdt als lijn 63 naar Maastricht en de ander naar Geleen als lijn 15b.

***************************

Project “Uw modelspoorbaan digitaliseren kost geen banen” Direct na de toegangscontrole treft u weer onze demobaan aan. Bij de demobaan kunt u informatie inwinnen betreffende het digitaliseren van uw modelspoorbaan. De aanwezige mensen vertellen u graag hoe u het beste kunt beginnen uw modelbaan te digitaliseren. Zij verwijzen u door naar die deelnemers die de verschillende centrales kunnen leveren. Bovendien kunt u hier terecht om uw aankoop te laten testen.

IMG_1051

***************************

Mixmediastore is natuurlijk weer vertegenwoordigd op onze beurs en heeft leuke aanbiedingen voor u klaar staan.

Wilt u de winkel van Mixmediastore bezoeken?

Eén telefoontje is genoeg om te horen of de winkel open is.

Kijk voor meer informatie op www.mixmediastore.com.

***************************

In de week voor de beurs van 10 maart 2018 zetten wij de “aanraders” van die beurs online.