Home / Beursnieuws 07-09-2020

Beursnieuws 07-09-2020

7 september 2020.

Beste bezoekers en deelnemers aan de Internationale Modelspoorbeurs in EXPO HOUTEN te Houten.

De voorbereidingen voor de beurs van 10 oktober 2020 in EXPO HOUTEN te Houten zijn in volle gang. De beurs van 29 augustus 2020 was een groot succes en wij hebben veel positieve mogen ontvangen.

Wat betreft de beurs van 10 oktober volgen hier enkele mededelingen:
In zaal 1 treft u de HCC!m groep aan.
In zaal 2, zaal 3 en zaal 4 de Internationale Modelspoorbeurs.
De zalen zijn open tot 16:00 uur i.p.v. 16:30 uur.

Op dit ogenblik heeft 70% van de standhouders zich al aangemeld. Onze verwachting is dat wij op 10 oktober 2020 u weer een compleet aanbod van alle soorten modelspoormateriaal kunnen aanbieden. Standhouders, denken jullie er wel aan dat de huur van de tafels vooraf moet worden betaald! Bij de ingang van de beurshallen kan niet meer betaald worden. Voor de beurs begint moeten wij precies weten wie komt en er zeker van zijn dat de nota betaald is.

Wat de bezoekers aan onze beurs betreft het volgende: de aanmelding via onze website verloopt heel voorspoedig. Verschillende tijd-slots zijn al volgeboekt. Vele bezoekers hebben zich al aangemeld. Ons advies is: meld u zo snel mogelijk aan, want vol is vol helaas. Op de beursdag, 10 oktober 2020, kunnen geen kaarten bij de ingang gekocht worden. Door de corona maatregelen moeten wij vooraf weten hoeveel bezoekers er komen.

Spannend blijft het natuurlijk wel of het virus weer opleeft of niet. Wij hopen dat iedereen zich aan de regels houdt, want alleen dan wordt 10 oktober 2020, ondanks corona, een succes en weer een onvergetelijke beursdag.

Op een modelspoorbeursdag hebben wij al lang moeten wachten!