Home / Aanmelding HOUTEN DIGITAAL 7 november 2020

Aanmelding HOUTEN DIGITAAL 7 november 2020

Datum 7 november 2020

Toen we zeven jaar geleden aan dit avontuur begonnen hadden we niet kunnen verwachten dat dit in zo’n grote behoefte zou voldoen. Tot aan sluitingstijd bleef het gezellig druk in de hallen in Houten. De aanwezige clubs en verenigingen hebben zich op een uitstekende wijze kunnen profileren. Veel hobbyisten zijn op het spoor van de digitalisering gezet. De enthousiaste reacties van zowel bezoekers als deelnemers hebben ertoe geleid dat we nu al definitief in 2020 de zevende editie van HOUTEN DIGITAAL mogen organiseren.

HOUTEN DIGITAAL is een jaarlijks terugkerend onderdeel van de reguliere Internationale Modelspoorbeurs. HOUTEN DIGITAAL vindt in 2020 plaats op 7 november.  Onze “gewone” Modelspoorbeurs treft u, zoals altijd aan in zaal 1, 2 en 3. HOUTEN DIGITAAL vindt u in Zaal 1A. Dit is de uitbreiding van zaal 1 (extra ruimte achter zaal 1) achter het restaurant. Bij binnenkomst in zaal 1 komt u dus in de ruimte waar de Modelspoorbeurs georganiseerd wordt, loopt u links richting restaurant dan treft u daar de ruimte van HOUTEN DIGITAAL aan. In deze extra ruimte ( Zaal 1A) kunt u alle digitale systemen aantreffen die er momenteel op de markt zijn en worden die door de leveranciers én enthousiaste gebruikers van de systemen aan u voorgesteld en als u wilt uitvoerig besproken. Hier kunt u terecht met al uw vragen betreffend het digitaliseren van uw modelspoorbaan.

Er bestaat een mogelijkheid om nog meer verenigingen de kans te bieden deel te nemen aan HOUTEN DIGITAAL omdat wij mogelijk extra vloeroppervlak kunnen claimen. Daarom willen we nu alvast de belangstelling peilen bij de Nederlandse modelspoorverenigingen om deel te nemen aan HOUTEN DIGITAAL op 7 november 2020.

Aanmelding voor commerciële deelnemers klik dan op onderstaand logo:

modelspoorbeurs_logo_site_slagschaduw

Aanmelding voor alle privé personen en modelspoorverenigingen klik op onderstaand logo’s:

hccmodelbouw